Mobiel reisadvies 2017-10-04T12:35:48+00:00

Project Description

Mobiel Reisadvies, wanneer het ú uitkomt!

Heeft u geen tijd om uw vakantie te plannen? Of heeft u niet voldoende kennis van een bepaalde bestemming? Dan biedt Mobiel Reisadvies zeker uitkomst. Uw vakantieplannen bespreken op het tijdstip en de locatie die u het beste uitkomt. Hét grote voordeel van ‘mobiel’ reisadvies.

Naast onze website Kupers.nl en onze 12 reisbureaus, kunt u ook gebruik maken van onze mobiele reisadviseurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de reiswereld en al vele bestemmingen bezocht. Mede hierdoor kunt u een uitgebreid en goed onderbouwd reisadvies verwachten. Een groot voordeel voor u is dat onze mobiele reisadviseurs direct toegang hebben tot de grootste reserveringssystemen van Nederland, Duitsland en België, waarbij standaard een prijsvergelijk wordt uitgevoerd.

Een welverdiende vakantie, een zakenreis, rondreis, cruise, groepsreis of een weekendje weg? Onze mobiele reisadviseurs kunnen dit voor u realiseren. Tot in detail kunnen zij een reis voor u samenstellen, precies afgestemd op uw wensen. Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan door onderstaand formulier in te vullen. Een mobiele reisadviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op.