Coronavirus update (17-3-2020)

Beste klant,

Wij hebben besloten de komende tijd de fysieke contacten zoveel als mogelijk is uit de weg te gaan. De gezondheid van onze reisspecialisten en die van u staan voorop en daarin willen wij onze verantwoordelijkheid nemen.

Dit betekent dat we, tot nader bericht, tijdens kantooruren alleen nog bereikbaar zijn per telefoon en e-mail. De deuren van onze fysieke reisbureaus gaan dus tijdelijk dicht, maar we blijven bereikbaar.

We hopen dat door alle reeds genomen maatregelen de reisbeperkingen snel voorbij zijn zodat wij kunnen doen wat we het liefste doen: U als klant van een onbezorgde en welverdiende vakantie voorzien!

Wij willen u bedanken voor uw begrip.

Directie/management en uw persoonlijke reisspecialisten

Coronavirus update (16-3-2020)

Steeds meer landen sluiten hun grenzen en reisorganisaties annuleren hun reizen. We hebben alle vertrekken goed in beeld en zullen reizigers informeren op volgorde van vertrekdatum.

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten waar u aan toe bent. Onze reisspecialisten zijn druk in de weer om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen en van informatie te voorzien. Daarom willen wij u vragen ons alleen te bellen bij zeer dringende vragen wanneer u op een bestemming bent of binnen 24 uur vertrekt.

De meeste reisorganisaties, waaronder ook wij, werken met het zogenaamde ‘Coronavoucher’. Wellicht heeft u dit in de media meegekregen.
Voor meer informatie verwijzen we u graag naar https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/

Verder volgen wij de adviezen van het RIVM en vragen wij u om onze reisbureaus niet te bezoeken tenzij dit door een reisspecialist expliciet gevraagd wordt.
De gezondheid van onze reisspecialisten en die van u staan voorop en daarin willen wij onze verantwoordelijkheid nemen.

We hopen dat door alle reeds genomen maatregelen de reisbeperkingen snel voorbij zijn zodat wij kunnen doen wat we het liefste doen:
Klanten van een onbezorgde en welverdiende vakantie voorzien!

Met vriendelijke groet,

Directie en reisspecialisten van Kupers Reisinfo